Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Uppsala

Duschkabiner i Uppsala

Totalt finns det 11 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Uppsala och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Uppsala kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Uppland som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Uppsala genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Uppsala

Lennestål VVS-Service AB

Söderforsgatan 33B

752 28 Uppsala

CC Höganäs/Kakelcenter

Fyrislundsgatan 77

754 50 Uppsala

Lbs Bygg i Uppsala

Ferlinsgatan 65

754 28 Uppsala

Eas Puts och Plattsättning HB

Börje-Gränby 127

755 92 Uppsala

Östmans Mur & Kakel

Nymansgatan 6B

753 23 Uppsala


Fler duschkabiner och duschväggar i Uppsala

Ekeby Bruk Bad & Kök

Ekeby Bruk

752 75 Uppsala

Beijer Byggmaterial AB

Stångjärnsgatan 17-19

753 23 Uppsala

Infjärdens Värme AB

Björkgatan 9

753 28 Uppsala

Bjarne Pettersson Bygg

Vallbygatan 5

753 24 Uppsala


Ännu flera duschar och duschkabin i Uppsala

Öregrund Bygg AB

Gröna Gatan 22A

754 36 Uppsala

Ballingslöv Uppsala

Stångjärnsgatan 15

753 23 Uppsala