Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Östersund

Duschkabiner i Östersund

Totalt finns det 9 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Östersund och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Östersund kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Östersund kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Jämtland som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Östersund genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Östersund

Rörteknik AB

Hagvägen 28

831 48 Östersund

Gärdin & Persson AB

Odenskogsvägen 31-33

831 48 Östersund

Mozaico Kakelservice

Skogvaktarvägen 123

831 73 Östersund

Beijer Byggmaterial AB

Hagvägen 35

831 48 Östersund

Plattsättaren AB

Chaufförvägen 20

831 48 Östersund


Fler duschkabiner och duschväggar i Östersund

Bad & Värme Energi & VVS-huset

Hemvägen 28

831 61 Östersund

Gunjo-Rör AB

Nifsåsvägen 16

831 52 Östersund

Modins VVS AB

Tjalmargatan 6

831 45 Östersund

Glas & Portteknik i Östersund AB

Chaufförvägen 27

831 48 Östersund