Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Sundsvall

Duschkabiner i Sundsvall

Totalt finns det 8 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Sundsvall och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Sundsvall kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Sundsvall kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Medelpad som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Sundsvall genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Sundsvall

Å W Hemprodukter AB

Majorsgatan 28

852 38 Sundsvall

Rex Rör AB

Gärdevägen 7

856 50 Sundsvall

Onninen AB

Marinvägen 10

856 33 Sundsvall

XL-BYGG Fresks

Murarvägen 8

853 50 Sundsvall

Mora Armatur

Heffnersvägen 32

856 33 Sundsvall


Fler duschkabiner och duschväggar i Sundsvall

Dahl Sverige AB

Lagergatan 12

856 33 Sundsvall

Larssons Golvservice

Trädgårdsgatan 6

852 31 Sundsvall

BAUHAUS & Co

Gesällvägen 13

857 53 Sundsvall