Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Norrköping

Duschkabiner i Norrköping

Totalt finns det 8 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Norrköping och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Norrköping kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Norrköping kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Östergötland som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Norrköping genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Norrköping

Norrköpings Plattsättning AB

Importgatan 24

602 28 Norrköping

Styrstad Rör

Styrstad Gräsnäs

605 92 Norrköping

HTH Köksforum Norrköping

Kungsgatan 37

602 20 Norrköping

Kärrhagens Badrums Renovering AB

Högbygatan 30

603 80 Norrköping

Mårtenssons Bygg

Grenadjärvägen 2

602 10 Norrköping


Fler duschkabiner och duschväggar i Norrköping

KVM Golventreprenad AB

Svärmaregatan 3

603 61 Norrköping

Bra Gross Sverige AB

Lindövägen 47

602 28 Norrköping

Mr Specialisten på Golv AB

Södra Promenaden 130

602 31 Norrköping