Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Plattsättaren AB

Duschkabin hos Plattsättaren AB i Östersund

I Östersund finns det 9 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Plattsättaren AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Jämtland eller enbart i Östersund.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Östersund som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Plattsättaren AB Börja med att kontakta Plattsättaren AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Plattsättaren AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Plattsättaren AB

Chaufförvägen 20

831 48 Östersund

076-887 36 26