Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Eas Puts och Plattsättning HB

Duschkabin hos Eas Puts och Plattsättning HB i Uppsala

I Uppsala finns det 11 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Eas Puts och Plattsättning HB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Uppland eller enbart i Uppsala.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Uppsala som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Eas Puts och Plattsättning HB Börja med att kontakta Eas Puts och Plattsättning HB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Eas Puts och Plattsättning HB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Eas Puts och Plattsättning HB

Börje-Gränby 127

755 92 Uppsala

070-546 29 13