Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - CC Höganäs/Kakelcenter

Duschkabin hos CC Höganäs/Kakelcenter i Uppsala

I Uppsala finns det 11 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav CC Höganäs/Kakelcenter är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Uppland eller enbart i Uppsala.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Uppsala som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara CC Höganäs/Kakelcenter Börja med att kontakta CC Höganäs/Kakelcenter eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med CC Höganäs/Kakelcenter för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


CC Höganäs/Kakelcenter

Fyrislundsgatan 77

754 50 Uppsala

077-447 38 70