Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Bjarne Pettersson Bygg

Duschkabin hos Bjarne Pettersson Bygg i Uppsala

I Uppsala finns det 11 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Bjarne Pettersson Bygg är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Uppland eller enbart i Uppsala.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Uppsala som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Bjarne Pettersson Bygg Börja med att kontakta Bjarne Pettersson Bygg eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Bjarne Pettersson Bygg för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Bjarne Pettersson Bygg

Vallbygatan 5

753 24 Uppsala

070-235 92 35