Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Växjö

Duschkabiner i Växjö

Totalt finns det 7 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Växjö och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Växjö kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Växjö kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Småland som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Växjö genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Växjö

JKS Golv i Växjö AB

Mörners Väg 112

352 46 Växjö

Beijer Byggmaterial AB

Arabygatan 27

352 36 Växjö

Onninen AB

Reveljgränd 3

352 36 Växjö

Växjö Vvs AB

Smedjegatan 29

352 46 Växjö

Teleborgs VVS AB

Vallörtsvägen 2

352 51 Växjö


Fler duschkabiner och duschväggar i Växjö

Kök & Bad i Växjö HB

Smedjegatan 29

352 46 Växjö

Striddes Färghandel, Nordsjö Idé & Design

Arabygatan 41

352 46 Växjö