Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Striddes Färghandel, Nordsjö Idé & Design

Duschkabin hos Striddes Färghandel, Nordsjö Idé & Design i Växjö

I Växjö finns det 7 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Striddes Färghandel, Nordsjö Idé & Design är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Småland eller enbart i Växjö.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Växjö som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Striddes Färghandel, Nordsjö Idé & Design Börja med att kontakta Striddes Färghandel, Nordsjö Idé & Design eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Striddes Färghandel, Nordsjö Idé & Design för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Striddes Färghandel, Nordsjö Idé & Design

Arabygatan 41

352 46 Växjö

0470-70 66 60