Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Luleå

Duschkabiner i Luleå

Totalt finns det 8 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Luleå och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Luleå kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Luleå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Norrbotten som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Luleå genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Luleå

Nordsjö Idé & Design

Spantgatan 2

973 46 Luleå

Brändöns Rör AB

Skogärdsvägen 29

975 97 Luleå

Luleå Badrumsdesign

Viltstråket 1

974 55 Luleå

Bra Golv i Norrbotten AB

Ålgatan 16

973 34 Luleå

X-treme Bygg och Badrum

Måttsundsvägen 769

975 95 Luleå


Fler duschkabiner och duschväggar i Luleå

Beijer Byggmaterial AB

Traktorvägen 5

973 47 Luleå

Importlagret.com

Handelsvägen 19

973 45 Luleå

Trend 4 Home

Banvägen 17

973 46 Luleå