Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Nordsjö Idé & Design

Duschkabin hos Nordsjö Idé & Design i Luleå

I Luleå finns det 8 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Nordsjö Idé & Design är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Norrbotten eller enbart i Luleå.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Luleå som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Nordsjö Idé & Design Börja med att kontakta Nordsjö Idé & Design eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Nordsjö Idé & Design för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Nordsjö Idé & Design

Spantgatan 2

973 46 Luleå

010-440 62 40