Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Gävle

Duschkabiner i Gävle

Totalt finns det 6 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Gävle och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Gävle kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Gävle kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Gästrikland som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Gävle genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Gävle

Prebad AB

Atlasgatan 13

802 86 Gävle

Folkpool Gävle / Bad & Värme Butiken

Kryddstigen 35

802 92 Gävle

Lundagrossisten

Strömsbrovägen 35

803 09 Gävle

Kakelgruvan i Gävle AB

Skolgången 3

802 57 Gävle

Kvik Kök, Bad & Garderob

Växelgatan 1

802 91 Gävle


Fler duschkabiner och duschväggar i Gävle

KakelDesign

Södra Kungsgatan 59

802 55 Gävle