Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Kvik Kök, Bad & Garderob

Duschkabin hos Kvik Kök, Bad & Garderob i Gävle

I Gävle finns det 6 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Kvik Kök, Bad & Garderob är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Gästrikland eller enbart i Gävle.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Gävle som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Kvik Kök, Bad & Garderob Börja med att kontakta Kvik Kök, Bad & Garderob eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Kvik Kök, Bad & Garderob för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Kvik Kök, Bad & Garderob

Växelgatan 1

802 91 Gävle

026-66 15 30