Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Tidö-Lindö Marin AB

Duschkabin hos Tidö-Lindö Marin AB i Västerås

I Västerås finns det 12 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Tidö-Lindö Marin AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västmanland eller enbart i Västerås.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Västerås som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Tidö-Lindö Marin AB Börja med att kontakta Tidö-Lindö Marin AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Tidö-Lindö Marin AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Tidö-Lindö Marin AB

Klockargårdsvägen 15

725 92 Västerås

021-500 84