Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Ifö Sanitär AB

Duschkabin hos Ifö Sanitär AB i Västra Frölunda

I Västra Frölunda finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Ifö Sanitär AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Västra Frölunda.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Västra Frölunda som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Ifö Sanitär AB Börja med att kontakta Ifö Sanitär AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Ifö Sanitär AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Ifö Sanitär AB

Olof Asklunds Gata 8

421 30 Västra Frölunda

031-734 34 50