Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Strömslunds Golv o. Kakel

Duschkabin hos Strömslunds Golv o. Kakel i Trollhättan

I Trollhättan finns det 6 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Strömslunds Golv o. Kakel är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Trollhättan.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Trollhättan som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Strömslunds Golv o. Kakel Börja med att kontakta Strömslunds Golv o. Kakel eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Strömslunds Golv o. Kakel för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Strömslunds Golv o. Kakel

Belfragegatan 12

461 58 Trollhättan

073-654 51 75