Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - A.N.N. Entreprenad

Duschkabin hos A.N.N. Entreprenad i Mölndal

I Mölndal finns det 5 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav A.N.N. Entreprenad är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Mölndal.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Mölndal som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara A.N.N. Entreprenad Börja med att kontakta A.N.N. Entreprenad eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med A.N.N. Entreprenad för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


A.N.N. Entreprenad

Flöjelbergsgatan 12

431 37 Mölndal

070-474 82 61