Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Crystal Bad AB

Duschkabin hos Crystal Bad AB i Hisings Kärra

I Hisings Kärra finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Crystal Bad AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Hisings Kärra.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Hisings Kärra som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Crystal Bad AB Börja med att kontakta Crystal Bad AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Crystal Bad AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Crystal Bad AB

Tagenevägen 21

425 37 Hisings Kärra

031-57 48 00