Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Beijer Byggmaterial AB

Duschkabin hos Beijer Byggmaterial AB i Hisings Backa

I Hisings Backa finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Beijer Byggmaterial AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Hisings Backa.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Hisings Backa som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Beijer Byggmaterial AB Börja med att kontakta Beijer Byggmaterial AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Beijer Byggmaterial AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Beijer Byggmaterial AB

Exportgatan 3

422 46 Hisings Backa

075-241 33 10