Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - BAUHAUS & Co

Duschkabin hos BAUHAUS & Co i Hisings Backa

I Hisings Backa finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav BAUHAUS & Co är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Hisings Backa.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Hisings Backa som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara BAUHAUS & Co Börja med att kontakta BAUHAUS & Co eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med BAUHAUS & Co för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


BAUHAUS & Co

Transportgatan 19

422 46 Hisings Backa

031-754 31 00