ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Tingstad Fogservice AB - Allt inom dusch, duschkabin & duschvägg
Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Tingstad Fogservice AB

Duschkabin hos Tingstad Fogservice AB i Göteborg

I Göteborg finns det 14 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Tingstad Fogservice AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Göteborg.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Göteborg som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Tingstad Fogservice AB Börja med att kontakta Tingstad Fogservice AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Tingstad Fogservice AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Tingstad Fogservice AB

Marieholmsgatan 130A

415 02 Göteborg

070-415 55 33