ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Anna Badrum & Byggspecialisten AB - Allt inom dusch, duschkabin & duschvägg
Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Anna Badrum & Byggspecialisten AB

Duschkabin hos Anna Badrum & Byggspecialisten AB i Göteborg

I Göteborg finns det 14 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Anna Badrum & Byggspecialisten AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Göteborg.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Göteborg som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Anna Badrum & Byggspecialisten AB Börja med att kontakta Anna Badrum & Byggspecialisten AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Anna Badrum & Byggspecialisten AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Anna Badrum & Byggspecialisten AB

Vindragaregatan 12

417 03 Göteborg

070-734 34 39