Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Umeå

Duschkabiner i Umeå

Totalt finns det 9 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Umeå och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Umeå kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Umeå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Västerbotten som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Umeå genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Umeå

Tryggnet VVS

Biologigränd 4

907 32 Umeå

Kakelhuset

Gräddvägen 17

906 20 Umeå

Gärdin & Persson

Spårvägen 10

901 31 Umeå

Dahl Sverige AB

Spårvägen 8

901 31 Umeå

Altsom AB

Vittervägen 189

907 51 Umeå


Fler duschkabiner och duschväggar i Umeå

Badrumsboden

Kabelvägen 8

901 33 Umeå

Clearwater

Sjöfruvägen 61

907 51 Umeå

Jett Badrumsrenoveringar

Sofiehemsvägen 57

907 38 Umeå

Kakelakuten AB

Förrådsvägen 21

901 32 Umeå