Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner












Duschkabin - Kakel & Klinkerfixarn

Duschkabin hos Kakel & Klinkerfixarn i Holmsund

I Holmsund finns det 2 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Kakel & Klinkerfixarn är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västerbotten eller enbart i Holmsund.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Holmsund som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Kakel & Klinkerfixarn Börja med att kontakta Kakel & Klinkerfixarn eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.




Enklast kan du komma i kontakt med Kakel & Klinkerfixarn för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Kakel & Klinkerfixarn

Furuvägen 17C

913 35 Holmsund

070-593 89 84