Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - BAUHAUS & Co

Duschkabin hos BAUHAUS & Co i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns det 4 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav BAUHAUS & Co är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Upplands Väsby.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Upplands Väsby som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara BAUHAUS & Co Börja med att kontakta BAUHAUS & Co eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med BAUHAUS & Co för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


BAUHAUS & Co

Kranvägen 8

194 54 Upplands Väsby

08-502 588 00