Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - BTS Golvfixar´n AB

Duschkabin hos BTS Golvfixar´n AB i Täby

I Täby finns det 9 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav BTS Golvfixar´n AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Täby.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Täby som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara BTS Golvfixar´n AB Börja med att kontakta BTS Golvfixar´n AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med BTS Golvfixar´n AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


BTS Golvfixar´n AB

Marknadsvägen 217

183 79 Täby

08-511 718 46