Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - The Art of Living

Duschkabin hos The Art of Living i Stockholm

I Stockholm finns det 18 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav The Art of Living är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Stockholm.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Stockholm som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara The Art of Living Börja med att kontakta The Art of Living eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med The Art of Living för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


The Art of Living

Karlavägen 64A

114 49 Stockholm

08-660 93 00