Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin - Studio Ekeby

Duschkabin hos Studio Ekeby i Stockholm

I Stockholm finns det 18 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Studio Ekeby är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Stockholm.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Stockholm som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Studio Ekeby Börja med att kontakta Studio Ekeby eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Studio Ekeby för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Studio Ekeby

Hornsgatan 127

117 28 Stockholm