Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner


Duschkabin i Solna

Duschkabiner i Solna

Totalt finns det 6 badrumsföretag som säljer eller installerar duschkabiner och duschväggar i Solna och många av dessa har flera personer med lång erfarenhet av inom dusch och duschkabin. I Solna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är har exakt den där duschkabinen ni skulle vilja ha och dessutom kan priserna på duschkabinerna variera ganska mycket. Det är bra om man kan få tips inom VVS-branschen på en bra duschkabin och en firma som gör prisvärda paket på duschkabin med installation. Information, betyg och rekommendation om duschkabiner och badrumsbutiker i Solna kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera VVS-företag i Stockholms län som erbjuder duschar och duschkabiner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på den duschkabinen ni är intresserade av. Ifall du ringer till en ett företag som säljer duschar och badkar bör du veta vilka mått duschkabinen får ha men också om ni ska ja jetmunstycken eller en takdusch i kabinen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika större badrumsföretags hemsidor eller webbsidorna hos tillverkarna av duschkabiner.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra badrumsfirma som tillhandahåller duschkabiner i Solna genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer duschkabin i Solna

Quality Wood Stockholm AB

Brommavägen 8

169 30 Solna

S&Q Bygg

Gustav III:s Boulevard 46

169 73 Solna

Gjälby Rör AB

Gustav III:s Boulevard 46

169 73 Solna

Badex AB

Industrivägen 13

171 48 Solna

Ido Badrum AB

Svetsarvägen 10

171 41 Solna


Fler duschkabiner och duschväggar i Solna

Onninen AB

Hemvärnsgatan 11

171 54 Solna