Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Sigtuna Golv & Kakel AB

Duschkabin hos Sigtuna Golv & Kakel AB i Järfälla

I Järfälla finns det 5 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Sigtuna Golv & Kakel AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Järfälla.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Järfälla som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Sigtuna Golv & Kakel AB Börja med att kontakta Sigtuna Golv & Kakel AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Sigtuna Golv & Kakel AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Sigtuna Golv & Kakel AB

Skarprättarvägen 12B

176 77 Järfälla

08-583 612 20