ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Badrumsmannen AB - Allt inom dusch, duschkabin & duschvägg
Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Badrumsmannen AB

Duschkabin hos Badrumsmannen AB i Hässelby

I Hässelby finns det 2 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Badrumsmannen AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Hässelby.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Hässelby som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Badrumsmannen AB Börja med att kontakta Badrumsmannen AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Badrumsmannen AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Badrumsmannen AB

Aprikosgatan 32

165 60 Hässelby

073-584 64 94