Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Ekesiöö, AB Karl

Duschkabin hos Ekesiöö, AB Karl i Bromma

I Bromma finns det 12 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Ekesiöö, AB Karl är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Bromma.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Bromma som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Ekesiöö, AB Karl Börja med att kontakta Ekesiöö, AB Karl eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Ekesiöö, AB Karl för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Ekesiöö, AB Karl

Karlsbodavägen 16

168 67 Bromma

08-728 92 00