Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Akd Bygg & Kakel AB

Duschkabin hos Akd Bygg & Kakel AB i Åkersberga

I Åkersberga finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Akd Bygg & Kakel AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Åkersberga.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Åkersberga som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Akd Bygg & Kakel AB Börja med att kontakta Akd Bygg & Kakel AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Akd Bygg & Kakel AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Akd Bygg & Kakel AB

Vallmovägen 20

184 35 Åkersberga

070-719 36 66