Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - HJ Petterssons Golv Kakel AB

Duschkabin hos HJ Petterssons Golv Kakel AB i Katrineholm

I Katrineholm finns det 4 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav HJ Petterssons Golv Kakel AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Södermanland eller enbart i Katrineholm.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Katrineholm som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara HJ Petterssons Golv Kakel AB Börja med att kontakta HJ Petterssons Golv Kakel AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med HJ Petterssons Golv Kakel AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


HJ Petterssons Golv Kakel AB

Ljungvägen 31

641 39 Katrineholm

0150-154 26