Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Ostkustens Industriservice

Duschkabin hos Ostkustens Industriservice i Påskallavik

I Påskallavik finns det 2 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Ostkustens Industriservice är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Småland eller enbart i Påskallavik.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Påskallavik som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Ostkustens Industriservice Börja med att kontakta Ostkustens Industriservice eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Ostkustens Industriservice för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Ostkustens Industriservice

Laxöringsvägen 7

570 90 Påskallavik

070-529 14 43