Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - AB Bröderna Jonssons Träindustri/Lidhults kök & interiör

Duschkabin hos AB Bröderna Jonssons Träindustri/Lidhults kök & interiör i Lidhult

I Lidhult finns endast en som arbetar kanske säljer duschkabiner och andra duschar nämligen AB Bröderna Jonssons Träindustri/Lidhults kök & interiör. Då både priset på duschkabinerna och sortiment av duschvägger kan vara olika mellan duschföretagen och därför kan det vara bra att kolla på duschkabiner från fler badrumsföretag på andra orter än Lidhult i Småland.

Eftersom priserna på duschar och duschkabiner ibland är lägre på en mindre ort liknande Lidhult kan det vara en fördel att undersöka med VVS-firmor på små orter vad duschkabinen med installation skulle kosta. Då det inte finns många som erbjuder duschkabiner förutom AB Bröderna Jonssons Träindustri/Lidhults kök & interiör i Lidhult kan det vara bra att höra med någon med badrumsbutik från en annan ort gällande den duschkabinen ni valt. Du ska naturligtvis alltid kolla med AB Bröderna Jonssons Träindustri/Lidhults kök & interiör först då de är bra på duschkabin och annat inom VVS.
Enklast kan du komma i kontakt med AB Bröderna Jonssons Träindustri/Lidhults kök & interiör för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


AB Bröderna Jonssons Träindustri/Lidhults kök & interiör

Vråvägen 19

340 10 Lidhult

035-18 10 00