Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Thulins Plattsättning

Duschkabin hos Thulins Plattsättning i Staffanstorp

I Staffanstorp finns det 2 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Thulins Plattsättning är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Skåne eller enbart i Staffanstorp.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Staffanstorp som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Thulins Plattsättning Börja med att kontakta Thulins Plattsättning eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Thulins Plattsättning för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Thulins Plattsättning

Vinningevägen 50

245 91 Staffanstorp

070-895 85 63