ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Håkanssons Kök & Bad - Allt inom dusch, duschkabin & duschvägg
Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Håkanssons Kök & Bad

Duschkabin hos Håkanssons Kök & Bad i Helsingborg

I Helsingborg finns det 7 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Håkanssons Kök & Bad är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Skåne eller enbart i Helsingborg.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Helsingborg som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Håkanssons Kök & Bad Börja med att kontakta Håkanssons Kök & Bad eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Håkanssons Kök & Bad för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Håkanssons Kök & Bad

Bankogatan 9

256 56 Helsingborg

070-529 45 25