Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - IVAB Infjärdens Värme AB

Duschkabin hos IVAB Infjärdens Värme AB i Piteå

I Piteå finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav IVAB Infjärdens Värme AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Norrbotten eller enbart i Piteå.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Piteå som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara IVAB Infjärdens Värme AB Börja med att kontakta IVAB Infjärdens Värme AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med IVAB Infjärdens Värme AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


IVAB Infjärdens Värme AB

Fläktgatan 11

941 47 Piteå

010-414 40 00