ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lennarts VVS-Tjänst - Allt inom dusch, duschkabin & duschvägg
Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Lennarts VVS-Tjänst

Duschkabin hos Lennarts VVS-Tjänst i Gällivare

I Gällivare finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Lennarts VVS-Tjänst är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Norrbotten eller enbart i Gällivare.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Gällivare som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Lennarts VVS-Tjänst Börja med att kontakta Lennarts VVS-Tjänst eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Lennarts VVS-Tjänst för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Lennarts VVS-Tjänst

Stallarvägen 2A

982 38 Gällivare

0970-169 05