Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Svartlå Allbygg AB

Duschkabin hos Svartlå Allbygg AB i Boden

I Boden finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Svartlå Allbygg AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Norrbotten eller enbart i Boden.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Boden som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Svartlå Allbygg AB Börja med att kontakta Svartlå Allbygg AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Svartlå Allbygg AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Svartlå Allbygg AB

Övre Svartlå 72

961 98 Boden

070-600 52 57