Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - GIS, Gagnefs Industrisnickerier AB

Duschkabin hos GIS, Gagnefs Industrisnickerier AB i Mockfjärd

I Mockfjärd finns endast en som arbetar kanske säljer duschkabiner och andra duschar nämligen GIS, Gagnefs Industrisnickerier AB. Då både priset på duschkabinerna och sortiment av duschvägger kan vara olika mellan duschföretagen och därför kan det vara bra att kolla på duschkabiner från fler badrumsföretag på andra orter än Mockfjärd i Dalarna.

Eftersom priserna på duschar och duschkabiner ibland är lägre på en mindre ort liknande Mockfjärd kan det vara en fördel att undersöka med VVS-firmor på små orter vad duschkabinen med installation skulle kosta. Då det inte finns många som erbjuder duschkabiner förutom GIS, Gagnefs Industrisnickerier AB i Mockfjärd kan det vara bra att höra med någon med badrumsbutik från en annan ort gällande den duschkabinen ni valt. Du ska naturligtvis alltid kolla med GIS, Gagnefs Industrisnickerier AB först då de är bra på duschkabin och annat inom VVS.
Enklast kan du komma i kontakt med GIS, Gagnefs Industrisnickerier AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


GIS, Gagnefs Industrisnickerier AB

Industriområdet

785 42 Mockfjärd

0241-210 90