Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Portalen Interaktiv AB

Duschkabin hos Portalen Interaktiv AB i Stenungsund

I Stenungsund finns det 4 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Portalen Interaktiv AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Bohuslän eller enbart i Stenungsund.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Stenungsund som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Portalen Interaktiv AB Börja med att kontakta Portalen Interaktiv AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Portalen Interaktiv AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Portalen Interaktiv AB

Kyrkvägen 7

444 31 Stenungsund

0303-679 50