Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Leijma-Produkter Försäljnings AB

Duschkabin hos Leijma-Produkter Försäljnings AB i Kungälv

I Kungälv finns det 2 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Leijma-Produkter Försäljnings AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Bohuslän eller enbart i Kungälv.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Kungälv som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Leijma-Produkter Försäljnings AB Börja med att kontakta Leijma-Produkter Försäljnings AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Leijma-Produkter Försäljnings AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Leijma-Produkter Försäljnings AB

Bilgatan 3

442 40 Kungälv

0303-940 60