Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Magisk Pool & Spa AB

Duschkabin hos Magisk Pool & Spa AB i Bålsta

I Bålsta finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Magisk Pool & Spa AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Uppland eller enbart i Bålsta.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Bålsta som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Magisk Pool & Spa AB Börja med att kontakta Magisk Pool & Spa AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Magisk Pool & Spa AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Magisk Pool & Spa AB

Sköldvägen 9

746 50 Bålsta

0171-15 25 30