Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner
Duschkabin - Kiruna Magnetit AB

Duschkabin hos Kiruna Magnetit AB i Kiruna

I Kiruna finns det 4 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Kiruna Magnetit AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Norrbotten eller enbart i Kiruna.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Kiruna som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Kiruna Magnetit AB Börja med att kontakta Kiruna Magnetit AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Kiruna Magnetit AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Kiruna Magnetit AB

Lastvägen 19

981 38 Kiruna

0980-141 01