Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner

Duschkabin - Woody Frölunda

Duschkabin hos Woody Frölunda i Västra Frölunda

I Västra Frölunda finns det 3 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Woody Frölunda är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Västra Frölunda.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Västra Frölunda som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Woody Frölunda Börja med att kontakta Woody Frölunda eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Woody Frölunda för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Woody Frölunda

Victor Hasselblads Gata 11

421 31 Västra Frölunda

031-734 46 76