Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner

Duschkabin - Joxi Interior HB

Duschkabin hos Joxi Interior HB i Göteborg

I Göteborg finns det 14 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Joxi Interior HB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Västergötland eller enbart i Göteborg.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Göteborg som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Joxi Interior HB Börja med att kontakta Joxi Interior HB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Joxi Interior HB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Joxi Interior HB

Färgaregatan 6

411 02 Göteborg

070-793 84 15