Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner

Duschkabin - Kakelhörnan Bromma

Duschkabin hos Kakelhörnan Bromma i Bromma

I Bromma finns det 12 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Kakelhörnan Bromma är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Bromma.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Bromma som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Kakelhörnan Bromma Börja med att kontakta Kakelhörnan Bromma eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Kakelhörnan Bromma för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Kakelhörnan Bromma

Ulvsundavägen 170

168 67 Bromma

08-445 91 20